http://poddradiohuset.se/wp-content/uploads/2013/05/barakat_almedalspodden.jpg
 • Avsnitt 1: Äventyret
 • Avsnitt 2: Globaldemokraterna
 • Avsnitt 3: Almedalen, ett Sverige i miniatyr?
 • Avsnitt 4: Den åttonde kontinenten
 • Avsnitt 5: Måste man gå i skolan

Om
Almedalspodden

Nya röster och perspektiv om #Almedalen.

 1. 1Avsnitt 1: Äventyret
  Följ med Lars Erlandsson från Poddradiohuset och Victor Harju från kommunikationsbyrån Great Beyond när de tar oss an äventyret Almedalen 2013 med micken i högsta hugg. Ur innehållet: Ett besök på Expos seminarium, test av Androstolen och glassmingel med LO. Dessutom: Poddradiolabb och en försmak av de intervjuer som gjordes till kommande Almedalspoddavsnitt.
 2. 2Avsnitt 2: Globaldemokraterna
  I Almedalspodden avsnitt 2 träffar vi Birgitta Englin, VD Riksteatern och Stina Billinger, hållbarhetschef på SPP och pratar om globala utmaningar och en hållbar framtid. Hur ser världen ut 2050? Och varför behövs Globaldemokraterna?
 3. 3Avsnitt 3: Almedalen, ett Sverige i miniatyr?
  Är Almedalsveckan jämlikt? Och om inte, vad kan vi göra för att ändra på det? I Almedalspodden avsnitt 3 träffar vi Barakat Ghebrehawariat, projektledare ytterstadspolitik Stockholm Stad för ett samtal på temat: Almedalen, ett Sverige i miniatyr?
 4. 4Avsnitt 4: Den åttonde kontinenten
  "Kommersialismen är inte annorlunda för att den är digital" menar Max Valentin från kommunikationsbyrån Fabel, som vi träffar i Almedalspodden avsnitt 4. Vårt samtal utgår från frågan: Vem tjänar pengar på att DU är kreativ?
 5. 5Avsnitt 5: Måste man gå i skolan
  I detta avsnitt 5, vårt sista program från Almedalen 2013 frågar vi oss: Måste man gå i skolan? Om det, liberala idéers utrymme på Almedalsveckan och mycket annat pratar vi om med Christoffer Lindgren, Ung Liberal, Filosof, TV-spelsnörd och medlem i Mensa. Dessutom bjuder Christoffer in till chokladprovning toppat med humor! Missa inte!

Fotocred: Simon Rosengren.